Herlev Kommune

Genvind kontrol over din situation, hvis du er i akut psykisk krise – ring 70265001

  • Er du fra Herlev Kommune, kan du ringe anonymt til Krisetelefonen på 70265001.
  • Krisetelefonen er et gratis tilbud til voksne borgere om anonym psykisk førstehjælp – døgnet rundt.
  • Krisetelefonen betjenes af rådgivere med social- eller sundhedsfaglig baggrund.
  • Du kan ringe til Krisetelefonen, hvis du ikke kan håndtere den psykiske krise, du står i. Måske er du i krise på grund af en voldsom oplevelse, stress, sorg, sindslidelse, angst eller en anden svær udfordring i dit liv.
  • Du kan henvende dig anonymt og uden aftale på forhånd.

Sådan foregår en samtale via Krisetelefonen
Når du ringer, vil en rådgiver hjælpe dig med at få kontrol over din situation. Nogle gange er en enkelt eller nogle få samtaler tilstrækkeligt.

Rådgiveren guider dig videre, hvis du har behov for støtte fra andre fagpersoner – fx læge, psykiater eller sagsbehandler. Hvis rådgiveren vurderer, at din situation er særlig kompleks, vil du få tilbud om at blive henvist til et personligt møde med en medarbejder i Herlev Kommune i Den Forebyggende Indsats. En sådan samtale kan foregå hjemme hos dig selv eller et andet sted i trygge rammer, og der vil være mulighed for at lave en aftale om et kriseforløb på op til tre måneder.

Selvom Krisetelefonen er døgnåben, kan der godt være optaget, hvis vi taler med andre. Hvis du ikke kan vente, kan du ringe til Akuttelefonen på 1813 eller Psykiatrisk Akutmodtagelse på 38645003.

Kender du en herlevborger i krise?
Er du pårørende, nabo – eller på anden måde bekendt med et menneske med behov for akut hjælp – kan du også ringe til Krisetelefonen.

Om Krisetelefonen
Krisetelefonen hører under Akuttilbuddet i Lyngby-Taarbæk Kommune og er et tværkommunalt samarbejde mellem Ballerup, Herlev, Hørsholm og Lyngby-Taarbæk Kommuner.

Lyngby-Taarbæk - Akuttilbuddet
Slotsvænget 23A
2800 Kgs. Lyngby

Telefon: 70 26 50 01
SMS: 24 94 10 01
Mail: akuttilbuddet@ltk.dk

Herlev - Akuttilbuddet
Telefon: 70 26 50 01

Gentofte
Telefon: 70 26 50 01

Rudersdal
Telefon: 70 26 50 01