Om Os

Akuttilbuddet i Lyngby-Taarbæk Kommune blev etableret som et tre-årigt forsøgs- og udviklingsprojekt i perioden 2010-2012. Projektet var finansieret af Socialministeriet og var ét ud af i alt syv projekter på landsplan. På siden med links er der et link til de andre akuttilbud. Akuttilbuddet er organisatorisk placeret under botilbuddet Slotsvænget og har samme værdigrundlag. Du kan læse mere om Slotsvænget på http://www.slotsvaenget-ltk.dk

Socialstyrelsen, under Socialministeriet, stod for kontakten til de syv projekter og for at indsamle erfaringer med anvendte metoder og modeller på tværs af de syv projekter. Der blev lavet en evaluering og udgivet en afsluttende rapport med anbefalinger til landets kommuner om etablering af tilbud til mennesker, som oplever en akut psykisk krise.

Siden januar 2013 har Akuttilbuddet været en del af den kommunale drift under Center for Sociale Indsatser.

I Akuttilbuddet har alle medarbejdere mange års erfaring med at hjælpe mennesker med alvorlige psykiske problemer. Medarbejderne har en social- eller sundhedsfaglig uddannelse eller anden relevant videregående uddannelse. Flere af medarbejderne har også anerkendte terapeutiske videreuddannelser. Nogle af medarbejderne har også selv erfaringer med psykiske kriser.

Lyngby-Taarbæk - Akuttilbuddet
Slotsvænget 23A
2800 Kgs. Lyngby

Telefon: 70 26 50 01
SMS: 24 94 10 01
Mail: akuttilbuddet@ltk.dk

Herlev - Akuttilbuddet
Telefon: 70 26 50 01

Gentofte
Telefon: 70 26 50 01

Rudersdal
Telefon: 70 26 50 01